Notaris Stivaktas 

Notarispraktijk Ridderkerk 

Notariskantoor Van Dongen

Ridderkerk

De notarispraktijk van mr. C. (Cees) van Dongen in Ridderkerk is voortgezet door mr. Tony (A.I.) Stivaktas. Het kantoor blijft Notariskantoor Van Dongen heten en zo de naam dragen van de oprichter, een geboren en getogen Ridderkerker. Het kantoor is in de loop van het 22-jarig bestaan voor veel Ridderkerkers en mensen uit de omgeving een begrip geworden. Ook Tony Stivaktas, die voor zijn benoeming al dertien jaar als kandidaat-notaris aan het kantoor verbonden was, is voor velen geen onbekende. Hoewel hij zelf met zijn echtgenote en twee dochtertjes in Poortugaal woont, is hij zich de afgelopen jaren helemaal thuis gaan voelen in Ridderkerk

Expertise

Ondernemingsrecht/IT notaris

Tony

Stivaktas heeft een bijzondere belangstelling en ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht: oprichting van rechtspersonen, bedrijfs-/aandelenoverdrachten, herstructureringen, juridische fusies en splitsingen. Hierbij worden niet alleen cliënten uit Ridderkerk, maar ook van (soms ver) daarbuiten bediend. Tony verzorgt geregeld zaken waarbij internationale partijen betrokken zijn. Communiceren in het Engels, snel kunnen schakelen, inlevingsvermogen en overtuigingskracht zijn hierbij van belang.

Naast het ondernemingsrecht heeft Tony  ook een warme belangstelling voor het familierecht. Hij heeft een luisterend oor voor iedere cliënt en levert graag maatwerk, toegesneden op de individuele situatie van de cliënt.

Waarom notaris Stivaktas?

Het Notariskantoor is dynamisch en modern geautomatiseerd.

Er wordt een snelle en doeltreffende dienstverlening aangeboden. Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en steeds streven naar een hoge kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Wij houden van ons vak en van mensen.

IT notaris

Het notariaat speelt een eigen, specifieke rol in de wereld van de informatietechnologie. Informatietechnologie is een bedrijfsmiddel voor uw bedrijfsvoering. Het is ook een vermogensbestanddeel; het vertegenwoordigt waarde. En het is een basis voor daarop aangepaste dienstverlening, zoals informatiebeveiliging. Software is onmisbaar voor bedrijven. Maar wat als de leverancier niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen? Wie garandeert u dan dat u met de software door kunt gaan, dat u verder kunt ontwikkelen? De speciale positie van de notaris en zijn onafhankelijke en onpartijdige rol in ons rechtsbestel biedt daarvoor de zekerheden.

Diensten van de IT notaris

- Bescherming van Intellectuele Eigendomsrechten

- Software escrow

- Data escrow

- Garantiefonds ASP/SaaS

- Overdracht van Intellectuele Eigendomsrechten

- Domeinnamen overdracht

- Software en ZZP testament

- Oprichting rechtspersonen

- Gebruikersverenigingen

- Quickscans

- Second opinions

- etc....